fbpx
Restoran Sablić - O nama
U restoranu Sablić i pripadajućim mu svečanim salama održavaju se svadbene svečanosti, zaruke, proslave rođendana, krizme, pričesti, promocije te ostale svečanosti. U prekrasnom novouređenom restoranu radi osoblje s višegodišnjim iskustvom koje povjerenje gostiju opravdava vrhunskim kulinarskim trendovima. Osim u širokom izboru tradicionalnih jela, gosti svakodnevno mogu uživati i u jelima koja se redovito oplemenjuju svježim sezonskim namirnicama.
sala, vjenčanje, svadba, restoran, sala za vjenčanje, vrbovec, dubrava, svadbeni meni, maldenački stol, najbolja sala, najbolji restoran, sala za svadbu
83
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-83,stockholm-core-2.3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Restoran i svečana sala

Od 2000. godine na Trgu Slobode u Dubravi kraj Vrbovca pružamo visokokvalitetne gastronomske usluge po dobrim cijenama u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi.
U restoranu i svečanim salama održavaju se svadbene svečanosti, zaruke, proslave rođendana, krizme, pričesti, promocije te ostale svečanosti i događanja.
Opuštena atmosfera
Ugodan ambijent
Uvijek nešto novo

Restoran Sablić danas

U prekrasnom novouređenom restoranu radi osoblje s višegodišnjim iskustvom koje povjerenje gostiju opravdava vrhunskim kulinarskim trendovima.
U sklopu restorana nalazi se jedna velika sala te kompleks od još tri sale u kojima se organiziraju razne svečanosti i događanja.
Osim u širokom izboru tradicionalnih jela, gosti svakodnevno mogu uživati i u jelima koja se redovito oplemenjuju svježim sezonskim namirnicama.
Bogata ponuda uključuje širok izbor svih vrsta mesa i mesnih prerađevina iz vlastite proizvodnje koje se pripremaju po tradicionalnim recepturama našega kraja – od roštilja, peke i ražnja do klasičnih varijanti pečenja sa svim tradicionalnim dodacima.

REZERVACIJE

Želite da vas omiljeno mjesto čeka u točno određeno vrijeme? Želite neki poseban meni za vaše društvo? Primamo rezervacije i ostvarujemo želje. Kontaktirajte nas putem obrasca. Molimo, ispunite sva polja.
Rezerviraj