fbpx
Restoran Sablić - Jelovnik
U restoranu Sablić i pripadajućim mu svečanim salama održavaju se svadbene svečanosti, zaruke, proslave rođendana, krizme, pričesti, promocije te ostale svečanosti. U prekrasnom novouređenom restoranu radi osoblje s višegodišnjim iskustvom koje povjerenje gostiju opravdava vrhunskim kulinarskim trendovima. Osim u širokom izboru tradicionalnih jela, gosti svakodnevno mogu uživati i u jelima koja se redovito oplemenjuju svježim sezonskim namirnicama.
sala, vjenčanje, svadba, restoran, sala za vjenčanje, vrbovec, dubrava, svadbeni meni, maldenački stol, najbolja sala, najbolji restoran, sala za svadbu
691
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-691,stockholm-core-2.3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Á la carte

Svakodnevna ponuda restorana Sablić sadrži hladna i topla predjela, juhe, razne odreske, jela s roštilja, ribe i lignje, pečeni odojak i janjetinu, domaće kobasice, pizze, salate, tjestenine, slastice i dr. Kompletan jelovnik možete pogledati i preuzeti u PDF formatu. Hranu dostavljamo u krugu od 20 kilometara.
Molimo da nas za veće narudžbe kontaktirate unaprijed.
JELOVNIK pdfJELOVNIK pdf (engleski)
Kreativnost

Konstantno radimo na novim receptima, uvodimo nova jela u menije, kao i moderne tehnologije te opremu za pripremu hrane u kuhinju ne zapostavljajući pri tome tradiciju ovoga kraja.

Brza dostava

Jela iz menija dostavljamo u bližoj okolici. Vozilo za dostavu uvijek je spremno kako bi jela stigla brzo nakon narudžbe i još vruća. Narudžbe primamo telefonom.

S ražnja

Kad su odojak i janjetina s ražnja u pitanju, od samog početka letvicu smo postavili visoko. I danas ju još uvijek držimo visoko. Jela s ražnja smatramo važnima i kao kulturnu baštinu našega kraja.

Gableci

Od ponedjeljka do subote u ponudi imamo više različitih gableca.
Neprestano mijenjamo jela u ponudi gableca kako bi našim stalnim gostima svaki dan bio gastronomski zanimljiv.
Svaki tjedan pružamo vam mogućnost da uživate u dvama jelima po promotivnoj cijeni.
Preuzmite PDF i pogledajte što smo vam pripremili za ovaj tjedan.
GABLECI pdf

Rezervacije

Želite da vas omiljeno mjesto čeka u točno određeno vrijeme? Želite neki poseban meni za vaše društvo? Primamo rezervacije i ostvarujemo želje. Kontaktirajte nas putem obrasca. Molimo, ispunite sva polja.
Rezerviraj
ZA DOSTAVU NAZOVITE  01 /2725 501