fbpx
DAN ŽENA 2015. U RESTORANU SABLIĆ - Restoran Sablić
U restoranu Sablić i pripadajućim mu svečanim salama održavaju se svadbene svečanosti, zaruke, proslave rođendana, krizme, pričesti, promocije te ostale svečanosti. U prekrasnom novouređenom restoranu radi osoblje s višegodišnjim iskustvom koje povjerenje gostiju opravdava vrhunskim kulinarskim trendovima. Osim u širokom izboru tradicionalnih jela, gosti svakodnevno mogu uživati i u jelima koja se redovito oplemenjuju svježim sezonskim namirnicama.
sala, vjenčanje, svadba, restoran, sala za vjenčanje, vrbovec, dubrava, svadbeni meni, maldenački stol, najbolja sala, najbolji restoran, sala za svadbu
529
post-template-default,single,single-post,postid-529,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

DAN ŽENA 2015. U RESTORANU SABLIĆ

Još se nije slegla vruća atmosfera s proslave Valentinova, a mi već organiziramo novu feštu. U subotu, 07.03.2015. s početkom u 20:00 sati proslavite Dan žena uz grupu Stari Džuboks , neograničeno piće i prigodan meni:

Aperitiv dobrodošlice
Domaća juha s rezancima
Pohane pureće rolice
Gurmanska pljeskavica
Pekarski krumpir, šarena riža, domaći kroketi
Umak od šampinjona
Miješana salata
Štrudla od sira i višnje

Cijena: 150,00 kn

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme jer interes je velik i vjerujemo da će se brzo popuniti sva mjesta. Za rezervacije i informacije zovite nas na: 01/ 2725 501 ili 098/310 018.