Restoran Sablić - POLITIKA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA
U restoranu Sablić i pripadajućim mu svečanim salama održavaju se svadbene svečanosti, zaruke, proslave rođendana, krizme, pričesti, promocije te ostale svečanosti. U prekrasnom novouređenom restoranu radi osoblje s višegodišnjim iskustvom koje povjerenje gostiju opravdava vrhunskim kulinarskim trendovima. Osim u širokom izboru tradicionalnih jela, gosti svakodnevno mogu uživati i u jelima koja se redovito oplemenjuju svježim sezonskim namirnicama.
sala, vjenčanje, svadba, restoran, sala za vjenčanje, vrbovec, dubrava, svadbeni meni, maldenački stol, najbolja sala, najbolji restoran, sala za svadbu
1243
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1243,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Politika zaštite osobnih podataka

Osnovne informacije

SABLIĆ d.o.o. pridaje osobitu važnost zaštiti osobnih podataka. S osobnim podacima postupamo u skladu s ovom Politikom zaštite osobnih podataka (dalje: „Politika“), kao i svim relevantnim pravnim propisima, uključujući Opću uredbu o zaštiti podataka i Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka.

Ova Politika primjenjuje se na obradu osobnih podataka naših poslovnih partnera koji su fizičke osobe (dalje: „Partneri“ ili „Vi“), gostiju našeg restorana (dalje: „Gosti“ ili „Vi“) kao i osoba zainteresiranih za naše usluge (dalje: „Potencijalni gosti“ ili „Vi“).

Voditelj obrade osobnih podataka je trgovačko društvo SABLIĆ d.o.o., Trg Slobode 10, 10342, Dubrava, OIB: 58102480116 (dalje: „Sablić d.o.o.“ ili „Mi“. Možete nas kontaktirati e-poštom na adresu sablicrestoran@gmail.com ili telefonski na brojeve +385 (01) 2725 501 i +385 (098) 310 018.

Obrade osobnih podataka koje provodimo

SABLIĆ d.o.o. obrađuje osobne podatke samo i isključivo u mjeri u kojoj je to nužno za sljedeće svrhe:

Obrade osobnih podataka naših poslovnih partnera

Osobne podatke fizičkih osoba koje su naši poslovni partneri upotrebljavamo za poslovnu komunikaciju, a temeljem našeg legitimnog interesa, kao i legitimnog interesa Partnera. U ovu svrhu prikupljamo podatke potrebne za poslovnu komunikaciju (ime i prezime, mjesto, broj telefona, e-mail adresa, poštanska adresa i sl.). Ove podatke ne dijelimo s trećim osobama, a pohranjujemo ih dok traju naši poslovni odnosi.

Neke osobne podatke Partnera nadalje prikupljamo i obrađujemo za ispunjenje prava i obveza iz ugovornih odnosa, kao i za poduzimanje radnji na zahtjev Partnera, prije sklapanja ugovora. U ovu svrhu se pohranjuju podaci potrebni za identifikaciju Partnera (ime i prezime, OIB, adresa), evidencije međusobnih poslovnih transakcija i potraživanja te potvrde o plaćanjima. Ove podatke ne dijelimo s trećim osobama, a pohranjujemo ih do ispunjenja prava i obveza iz ugovora, odnosno dok postoji mogućnost da će podaci biti potrebni za postavljanje, ostvarivanje ili obranu od pravnih zahtjeva.

Obrade osobnih podataka Potencijalnih gostiju

Naša poslovna aktivnost uključuje planiranje i organiziranje vjenčanja te drugih proslava i događanja. U tu svrhu, određene osobne podatke obrađujemo za poduzimanje aktivnosti na Vaš zahtjev prije sklapanja ugovora, primjerice za davanje ponude za naše usluge. U ovu svrhu koristimo i kontaktne obrasce na našim web stranicama, kao i druge osobne podatke koje ste nam pružili. Ove podatke ne dijelimo s trećim osobama, a pohranjujemo ih dok su isti nužni za eventualno sklapanje ugovora o korištenju naših usluga.

Osobne podatke nadalje obrađujemo i za ostvarivanje naših legitimnih interesa, kao i legitimnih interesa trećih osoba. Osobne podatke Potencijalnih gostiju možemo koristiti i za slanje marketinških poruka. Bitno je napomenuti da u svakom trenutku imate mogućnost prigovora na ovakvu obradu podataka, u kojem slučaju ćemo prestati s njom. Nadalje, kontakt podatke možemo koristiti i kako bismo odgovorili na Vaše upite i komentare. Ove podatke ne dijelimo s trećim osobama, a pohranjujemo ih dok postoji potreba za njima, ili dok Vi ne zatražite njihovo brisanje.

Obrade osobnih podataka Gostiju

U okviru naših poslovnih aktivnosti, obrađujemo određene osobne podatke naših Gostiju. Primarno, određene podatke obrađujemo za ispunjenje prava i obveza iz ugovornih odnosa. U ovu svrhu pohranjuju se podaci potrebni za identifikaciju Gostiju, ako je to nužno, primjerice u slučaju naknadnog plaćanja naših usluga. U ovim slučajevima, prikupljamo podatke koji su nužni za naplatu potraživanja (ime i prezime, OIB, adresa), kontaktiranje Gostiju, kao i evidencije međusobnih transakcija i potraživanja te potvrde o plaćanjima. Ove podatke ne dijelimo s trećim osobama, a pohranjujemo ih do ispunjenja prava i obveza iz ugovora, odnosno dok postoji mogućnost da će podaci biti potrebni za postavljanje, ostvarivanje ili obranu od pravnih zahtjeva.

Osobne podatke koje smo prikupili izravno od Vas možemo koristiti i za slanje marketinških poruka. Bitno je napomenuti da u svakom trenutku imate mogućnost prigovora na ovakvu obradu podataka, u kojem slučaju ćemo prestati s njom. Nadalje, kontakt podatke možemo koristiti i kako bismo odgovorili na Vaše upite i komentare. Ove podatke ne dijelimo s trećim osobama, a pohranjujemo ih dok postoji potreba za njima, ili dok Vi ne zatražite njihovo brisanje.

Nadalje, u okviru naših marketinških aktivnosti, a u svrhu zadovoljenja našeg legitimnog interesa, postoji mogućnost da fotografiramo naše prostore, što može uključiti i fotografiranje naših Gostiju. Ove fotografije možemo objaviti na naših web stranicama, kao i na društvenim mrežama. Fotografije nikad nećemo objaviti ako se Vi tome protivite, a ako nakon objave zatražite njihovo uklanjanje postupit ćemo po Vašem zahtjevu u najkraćem mogućem roku.

Obrada osobnih podataka putem sustava video-nadzora

Prostorije, dijelovi prostorija te vanjska površina našeg restorana obuhvaćeni su sustavom videonadzora. Osobne podatke prikupljene putem sustava videonadzora koristimo samo i isključivo u svrhu zaštite osoba i imovine, a temeljem naših legitimnih interesa, kao i prava i interesa trećih osoba (naših gostiju i posjetitelja). Pristup našem sustavu videonadzora ima samo ograničen broj ovlaštenih osoba. Podatke dobivene putem sustava videonadzora možemo ustupiti nadležnim tijelima, na njihov zahtjev i u okviru njihovih zakonom utvrđenih ovlasti. Ove podatke ne dijelimo s drugim primateljima osim navedenih, a pohranjujemo ih najduže šest mjeseci.

Vaša prava

Fizičke osobe čije podatke obrađujemo mogu ostvarivati sva prava zajamčena Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće Uredbe. Navedena prava uključuju posebice:

Pravo na pristup podacima

Ako smatrate da obrađujemo Vaše osobne podatke, možete u bilo kojem trenutku od nas tražiti i dobiti potvrdu obrađuju li se podaci koji se odnose na Vas. Ako zaista obrađujemo Vaše podatke, obavijestit ćemo Vas o svim informacijama sukladno čl. 15. st. 1. Opće uredbe.

Pravo na ispravak podataka

Ako se ustanovi da su podaci koje obrađujemo, a odnose se na Vas, netočni ili nepotpuni, u bilo kojem trenutku možete tražiti od nas da ih ispravimo ili nadopunimo.

Pravo na brisanje podataka

U slučajevima kada:

  • smatrate da obrada Vaših podataka nije nužna za svrhe na koje se pozivamo, ili
  • povukli ste svoju privolu (ako su podaci obrađivani temeljem Vaše privole), ili
  • uložili ste prigovor na obradu osobnih podataka, ili
  • smatrate da je obrada podataka na drugi način nezakonita,

možete od nas zatražiti brisanje Vaših osobnih podataka.

Pravo na ograničenje obrade

U slučajevima kada:

  • osporavate točnost Vaših osobnih podataka koje obrađujemo, ili
  • smatrate da se Vaši podaci obrađuju nezakonito, ili
  • podaci više nisu potrebni nama, ali ih Vi trebate radi vođenja određenih pravnih postupaka, ili
  • uložili ste prigovor na obradu podataka koju temeljimo na legitimnom interesu

možete od nas zatražiti, u bilo kojem trenutku, da ograničimo obradu podataka o kojoj je riječ.

Pravo na prigovor na obradu podataka

U slučajevima kada se pozivamo na legitimni interes kao pravni temelj za obradu podataka, možete nam podnijeti, u bilo kojem trenutku, prigovor protiv takve obrade. U tom slučaju dužni smo Vam dokazati (1) da postoje uvjerljivi legitimni razlozi za obradu podataka na našoj ili strani trećih osoba, a koji nadilaze Vaše interese, prava ili slobode, ili (2) da nam je obrada podataka nužna radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva.

Ako Vaše osobne podatke obrađujemo za potrebe izravnog marketinga (uključujući i profiliranje u tu svrhu) možete nam u bilo kojem trenutku poslati svoj prigovor s navođenjem vrste marketinške aktivnosti na koju se prigovor odnosi, nakon čega više nećemo obrađivati Vaše osobne podatke.

Pravo na podnošenje pritužbe nadzornom tijelu

Ako smatrate da Vaše osobne podatke obrađujemo nezakonito, imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka. U Republici Hrvatskoj ovo tijelo je Agencija za zaštitu osobnih podataka (www.azop.hr). Ako je Vaše uobičajeno boravište ili radnom mjesto u drugoj državi članici EU, ili smatrate da je došlo do kršenja Vaših prava u drugoj državi članici EU, u svakom se slučaju možete obratiti i nadzornom tijelu te države.

Promjene pravila o zaštiti osobnih podataka

Sablić d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ovog dokumenta u bilo kojem trenutku. Svaka promjena u ovoj izjavi bit će objavljena na našim web stranicama. Predlažemo da povremeno provjerite je li došlo do promjena u ovom dokumentu.